Flisaskriver

Alla inlägg den 20 mars 2009

Av Flisa - 20 mars 2009 23:48


Idag har jag verkligen haft en bra dag.

Sovmorgon, barnfri på morgonen eftersom hon sov hos mormor och morfar. Sedan besökte vi pulkbacken med våra bästa vänner. Hon en kompis att leka och åka med och jag min bästa vän att prata och fundera med. Kan det bli bättre. Det var evigheter sedan vi bara fick vara och surra fritt. Dessutom frisk luft även om solen lös med sin frånvaro.


Där i backen kom jag på att jag skulle be min chef skriva ihop ett försvar för mig och min sjukskrivning. Kampen mot försäkringskassan pågår fortfarande. De skickade mig ett brev där det står att jag inte ska förvänta mig någon ersättning och att de just nu utreder om de kan finna ett nytt jobb som skulle kunna få mig arbetsför igen.

På eftermiddagen får jag brevet från chefen via mail. Hon är bara fantastiskt duktig på att formulera sig formellt.

Jag ska i helgen skriva ett själv som kompliment. Tänk att man ska behöva ödsla kraft på byråkrati... Som ensamstående förälder lever man redan i normalfall inte fett. Jag behöver verkligen mina pengar. Det är verkligen inte roligt att alltid vara rattig och hela tiden behöva säga till sin 6-åring att vi har inte pengar så att det räcker till det du vill ha.


Dagen avslutas sedan med en god middag och trevligt sällskap. Det är så skönt att få umgås med vuxna ibland. Det avlastar verkligen min känsla av ensamhet, för en stund.


Presentation

MixPod

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Vad är det som gör att du läser/hittat min blogg?
 Jag är en vän
 Jag är en överlevare
 Jag har fått adressen av en vän
 Jag hittade hit via sökmotor
 Jag är bara nyfiken
 Jag surfar runt

Flisas Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6 7 8
9
10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards